• darkblurbg
    Cocktailsaus

Menu eet vegetarisch

Tartaar van rode biet met zoetzuur variaties

* * * 

Vijf Keer Pompoen

* * * 

Knolselderij steak met chimicurri en Trompette de la mort

* * * 

Kaasgerecht

* * * 

Kruidige Pannacotta stoofpeertjes en speculaas

Laatste wijziging: 01-03-2022

Aperitief wijnen

Tartaar van rode biet met zoetzuur variaties

Allergenen

* Mosterdzaad wordt gebuikt in zoetzuur. Kan weggelaten worden

Witte wijnen

Rode wijnen

<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied

<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied

<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied

Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten: 

Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten: 

Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten: 

<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied

<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied

<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied

Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten: 

Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten: 

Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten: 

Vijf Keer Pompoen

GEROOSTERDE POMPOENPIT | INGELEGDE POMPOEN | POMPOENGEL | POMPOENKROKANT | POMPOENRISOTTO

Allergenen

* Kan in dit gerecht niet weggelaten of vervangen worden

Knolselderij steak met chimicurri en Trompette de la mort

Allergenen

* Kan in dit gerecht niet weggelaten of vervangen worden

Kaasgerecht
Dit kan een assortiment kazen zijn, maar ook een kaasgerecht.

Allergenen

 

* Kan in dit gerecht niet weggelaten of vervangen worden

Kruidige Panna cotta stoofpeertjes en speculaas

Allergenen

* Kan in dit gerecht niet weggelaten of vervangen worden

Variatie tips

✔ tip 1

✔ tip 2

✔ tip 3 

✔ tip 4 

✔ tip 5