Menu eet vegetarisch
Tartaar van rode biet met zoetzuur variaties
* * *
Vijf Keer Pompoen
* * *
Knolselderij steak met chimicurri en Trompette de la mort
* * *
Kaasgerecht
* * *
Kruidige Pannacotta stoofpeertjes en speculaas
Laatste wijziging: 01-03-2022
Aperitief wijnen
Allergenen
* Mosterdzaad wordt gebuikt in zoetzuur. Kan weggelaten worden
Witte wijnen
Rode wijnen
<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied
<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied
<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied
Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten:
Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten:
Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten:
<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied
<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied
<Naam van de wijn>
Land, streek, gebied
Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten:
Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten:
Een korte uitleg over de wijn, het huis of de ligging. Druivensoorten:
GEROOSTERDE POMPOENPIT | INGELEGDE POMPOEN | POMPOENGEL | POMPOENKROKANT | POMPOENRISOTTO
Allergenen
* Kan in dit gerecht niet weggelaten of vervangen worden
Allergenen
* Kan in dit gerecht niet weggelaten of vervangen worden
Allergenen
* Kan in dit gerecht niet weggelaten of vervangen worden
Allergenen
* Kan in dit gerecht niet weggelaten of vervangen worden