• darkblurbg
    Bisque de homard

Tafelbereiding: Bisque de homard

Tijdsduur: 15 minuten

Benodigdheden: 

  • kreeftenvlees
  • Uit (gesnipperd)
  • Ongezouten roomboter
  • Witte wijn
  • Cognac
  • Bisque
  • Ongezoete room

Moeilijkheidsgraad: medium

Categorie: voorgerechten 

Tags: Voorgerecht, soep, warm

Bruin de boter en voeg de uit toe.
Laat de ui rustig kleuren

Aandachtspunten 

Voeg de stukjes kreeft toe (wij gebruiken hier langoustines)

Aandachtspunten

Doe er een scheutje wijn bij.

Aandachtspunten 

Zet de pan op hoog vuur, laat de rand van de pan heet worden en schenk cognac in de pan.

Aandachtspunten 

De vlam zal in de pan slaan, dit is goed. Houd de pan in beweging.

Aandachtspunten

Blus het geheel af met de bisque.

Aandachtspunten 

Voeg een scheutje room toe en roer alles goed door elkaar.

Aandachtspunten 

Eindresultaat 

Variatie tips

✔ tip 1

✔ tip 2

✔ tip 3 

✔ tip 4 

✔ tip 5