Tafelbereiding: Bisque de homard
Tijdsduur: 15 minuten
Benodigdheden:
- kreeftenvlees
- Uit (gesnipperd)
- Ongezouten roomboter
- Witte wijn
- Cognac
- Bisque
- Ongezoete room
Moeilijkheidsgraad: medium
Categorie: voorgerechten
Tags: Voorgerecht, soep, warm
Bruin de boter en voeg de uit toe.
Laat de ui rustig kleuren
Aandachtspunten

Voeg de stukjes kreeft toe (wij gebruiken hier langoustines)
Aandachtspunten

Doe er een scheutje wijn bij.
Aandachtspunten

Zet de pan op hoog vuur, laat de rand van de pan heet worden en schenk cognac in de pan.
Aandachtspunten

De vlam zal in de pan slaan, dit is goed. Houd de pan in beweging.
Aandachtspunten

Blus het geheel af met de bisque.
Aandachtspunten

Voeg een scheutje room toe en roer alles goed door elkaar.
Aandachtspunten
