• darkblurbg
    Tafelbereidingen in uw (horeca)bedrijf

Tafelbereidingen in uw (horeca)bedrijf

Flamberen, couperen en gerechten aan de restauranttafel afmaken. Plus smakelijke anekdotes achter de gerechten vertellen. Laat u uw gasten klassieke tafelbereidingen beleven? We horen vaak dat de vakkennis of getraind personeel hiervoor ontbreekt. 

Het team van Tafelbereidingen.nl blaast daarom deze overtreffende trap van gastvrijheid nieuw leven in. Wij komen naar uw (horeca)bedrijf en brengen service naar een nóg hoger niveau. We trakteren uw gasten op een bijzondere beleving waar ze nog lang over napraten.

Boek ons als u uw diner, lunch, thema-avond of -dag een extra dimensie wilt geven. Verras uw gasten met een bijzondere gastvrijheidbelevenis.

Type tafelbereidingen

Wij werken op maat: of u nu een 3 gangenmenu of 6 gangenmenu serveert; wij passen het type tafelbereidingen en de inzet van het aantal tafelbereiders hierop aan.

Denk bijvoorbeeld aan de bereiding van een steak tartare bij de eerste gang en het couperen van gevogelte of het trancheren van een mooie entrecote bij het hoofdgerecht en een bereiding met vlammen bij het dessert zoals crêpes suzette.

Prijsoverzicht
De prijs hangt af van de benodigdheden en personele inzet. In onderstaande overzicht geven we u een kostenindicatie. Daarbij gaan we uit van de inzet van 1 tafelbereider.

  • Brunch / Lunch € 325,- (ex. btw.)
  • Diner € 395,- (ex. btw.)

We werken op maat

Voordat we een definitieve offerte aanbieden, bespreken we graag samen met u alle wensen, mogelijkheden en voorwaarden. Tijdens dit voorgesprek komen het menu, de mogelijke tafelbereidingen en de manier van werken aan bod. Ons doel is om zowel uw gasten als uw personeel en u als horecaondernemer te laten genieten met een grote G.

Onze voorwaarden

Gaat u met ons in zee dan leggen we alle gemaakte afspraken schriftelijk vast om misverstanden te voorkomen. Dat is wel zo prettig en duidelijk voor beide partijen.

We voldoen graag aan uw verwachtingen. Daarom zetten we hier onze belangrijkste voorwaarden op een rij:

  • De prijs is afhankelijk van de wensen en de benodigde personele inzet.
  • De prijs is exclusief btw, maar inclusief het gebruik van materialen.
  • U betaalt reiskosten à €0,49 per zakelijk gereden kilometer
    (gemeten vanaf Diemen, Noord-Holland).
  • Ook vergoedt u parkeerkosten (1 op 1 doorbelasting).

Voor eventuele vragen of het maken van afspraken kan je ons een e-mail sturen ( info@tafelbereidingen.nl ).

Dienst aanvragen