• darkblurbg
    Nationale dag van de tafelbereidingen
    20 APRIL 2023

Om tafelbereidingen weer nieuw elan te geven, introduceert tafelbereidingen.nl op 21 april 2022 de ‘Nationale dag van de tafelbereidingen’. Deze dag zal jaarlijks op de derde donderdag van april plaats vinden. "Dit is een dag waarop we extra aandacht geven aan het bedieningsvak door middel van het bereiden van gerechten aan tafel in de horeca."

 

Voor bedrijven

Speciaal voor restaurants of andere bedrijven die hieraan mee willen doen, heeft Tafelbereidingen.nl een promotiepakket samengesteld. Dit bestaat uit vooraf aangeleverde content voor sociale media berichten en acties voor, tijdens en na deze themadag. Wie mee wil doen, betaalt €100 (exclusief btw). Aanmelden kan via info@tafelbereidingen.nl.


De afnemers van het promotiepakket voor de ‘Nationale dag van de tafelbereidingen’, kunnen tegen gereduceerd tarief een workshop voor hun personeel afnemen zodat hun medewerkers zelf op 21 april tafelbereidingen kunnen verzorgen.

Vraag meer informatie aan via het formulier onderaan deze pagina.

Clemens Schalkwijk - oprichter tafelbereidingen.nl

Masterclassess voor liefhebbers

Op donderdag 21 april 2022 wordt de Nationale dag van de Tafelbereidingen nieuwe stijl georganiseerd door Tafelbereidingen.nl.
Clemens Schalkwijk zal op deze dag, namens Tafelbereidingen.nl, 3 masterclasses verzorgen.
Dit gebeurt allemaal in het proeflokaal van Culinair #AnnoNu van Top-Chef Tjitze van der Dam in Zaandam. Wil je je opgeven voor 1 of meerdere masterclasses of je wilt meer informatie ontvangen maak dan gebruik van 1 van onderstaande formulieren.

Vraag hier meer informatie

Geef je op voor masterclass(es)