• darkblurbg
    Onze diensten

Lekker eten en genieten van een goed glas wijn aan een sfeervol gedekte tafel. Het is de laatste jaren steeds meer in trek. Dat kan steeds gemakkelijker thuis maar in een restaurant heeft u de optimale beleving en service. U hoeft alleen maar aan te schuiven.

De overtreffende trap van gastvrijheid en -beleving vormen klassieke tafelbereidingen. Denkt u daarbij aan het trancheren van gerookte zalm tot het bereiden van een stroganoffsaus aan tafel. Daarmee stalen gastheren en -vrouwen in de jaren ’80 van de vorige eeuw al de show.

Met een team van ervaren en professionele gastheren en -vrouwen gaat Tafelbereidingen.nl die beleving en dat heerlijke gevoel van vroeger weer op de kaart zetten in Nederland.

In plaats van het serveren van een gerecht en het inschenken van een glas wijn, maken we als gérant (ook wel maître of restaurantmanager genoemd) live voor uw neus het gerecht af. U hoort bovendien smakelijke verhalen over de gerechten.

Initiatiefnemer van Tafelbereidingen.nl is Clemens Schalkwijk van CS Hospitality, met meer dan 30 jaar vakervaring in gastvrijheid. Hij vertelt:

“Wij voegen een extra dimensie toe aan de beleving van eten en drinken. Of dat nu bij u thuis is, op locatie bij een evenement of in een restaurant. U kunt een tsunami aan belevingen verwachten!”

Onze diensten

Hierna leest u meer over de services die Tafelbereidingen.nl levert. We komen bij u aan huis, in uw restaurant maar ook luisteren we uw evenement op. Daarnaast geven we workshops en trainingen.

Beleef tafelbereidingen aan huis

Ervaar en geniet van deze service. We komen naar uw huis en u geniet in uw eigen keuken, tuin of woonkamer van een heerlijk diner boordevol klassieke tafelbereidingen. 

Afhankelijk van het seizoensmenu, bereiden we bijvoorbeeld live crêpes suzette of fileren we zeetong. 

Gelardeerd met smakelijke anekdotes en storytelling over deze klassiekers. Beleef Tafelbereidingen.nl aan huis.

Tafelbereidingen in uw (horeca)bedrijf

Flamberen, couperen en gerechten aan de restauranttafel afmaken. Plus smakelijke anekdotes achter de gerechten vertellen.
Laat u uw gasten klassieke tafelbereidingen beleven? We horen vaak dat de vakkennis of getraind personeel hiervoor ontbreekt.

Het team van Tafelbereidingen.nl blaast daarom deze overtreffende trap van gastvrijheid nieuw leven in. Wij komen naar uw (horeca)bedrijf en brengen service naar een nóg hoger niveau. 

Tafelbereidingen als sfeermaker bij beurzen en evenementen

Wilt u op een originele wijze nog meer beleving toevoegen aan een beurs of evenement, bijvoorbeeld bij de entree of tijdens een bedrijfsfeest? Dat kan met Tafelbereidingen.nl.

Of het evenement nu binnen of buiten is en voor 50 of 5000 mensen, bij Tafelbereidingen.nl voeg je gegarandeerd een unieke beleving toe.

Onze trainingen en workshops tav tafelbereidingen

Wilt u of uw medewerkers de kneepjes van tafelbereidingen onder de knie krijgen? De vakprofessionals van Tafelbereidingen.nl geven graag hun kennis door.

Van basisvaardigheden zoals de juiste houding en uitstraling aan tafel, tot het aanleren van complexe technieken als het couperen van gevogelte of het flamberen van een saus. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Contact is geheel vrijblijvend, dus vraag maar raak